Наети сървъриНаемете сървър от Виваком за максимална сигурност и контрол.
Ние се грижим за вашия сървър докато вие се грижите за бизнеса си.

Intel Xeon Quad core 3.3Ghz

Intel Xeon Quad core 3.3Ghz процесор 16GB DDR3 оперативна памет 4x1000GB SATA3 HDD in RAID 10 дисково пространство 3000GB трафик
257.50лв./м.
Всички цени са без ДДС
 

24/7 техническа поддръжка

Предлагаме денонощна поддръжка за вашите наети сървъри по телефон, е-мейл и чат. Качествената помощ, която предоставяме е едно от нашите най-силни предимства пред конкуренцията.

Напълно управлявана услуга

Можете да поверите управлението на вашия нает сървър изцяло на нас. Наша грижа са сигурността, обновленията и поддръжката на наетите сървъри. Това Ви дава възможност да се концентрирате върху вашия бизнес.

99,9% ъптайм гаранция

Нашите наети сървъри имат изключително висока стабилност и 99.9% непрекъсваемост на услугата. Предлагаме продукт от най-висок клас, който гарантирано оперира надеждно през цялото време. Техническите ни специалисти работят постоянно, за да можете вие да спите спокойно.

cPanel/WHM control panel

Към всеки нает сървър можете да закупите най-популярния администраторски панел в уеб хостинг индустрията. Цялата поддръжка и управление се извършва от нашите специализирани екипи, за да имате контрол над вашия нает сървър и да сте спокойни за безпроблемната му работа.

Професионална система за архивиране

Извършваме ежедневен бекъп на данните от вашите наети сървъри и пазим 7 архивни копия на отдалечени бекъп сървъри. В случай на необходимост възстановяваме информацията и можете да продължите своята работа успешно.

Сигурност

Инсталация и администрация на firewall, настройка на mod_security и редовни актуализации гарантират висока сигурност на вашите наети сървъри.

Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте специалист кой план е за Вас.