Email хостинг

Малък Бизнес

100GB Е-мейл пространство 50бр. Пощенски кутии 5бр. Е-мейл домейни
Уебмейл достъп
POP3/IMAP/SMTP достъп
Изпращане на до 500 мейла/час
Професионална антиспам защита
VIP Поддръжка
5.79лв./м.

Голям Бизнес

150GB Е-мейл пространство 100бр. Пощенски кутии 10бр. Е-мейл домейни
Уебмейл достъп
POP3/IMAP/SMTP достъп
Изпращане на до 500 мейла/час
Професионална антиспам защита
VIP Поддръжка
8.29лв./м.

Корпоративен

200GB Е-мейл пространство 200бр. Пощенски кутии 20бр. Е-мейл домейни
Уебмейл достъп
POP3/IMAP/SMTP достъп
Изпращане на до 1000 мейла/час
Професионална антиспам защита
VIP Поддръжка
12.46лв./м.
Всички цени са без ДДС
 

Изберете най-добрата email поща за Вашата фирма. Всички планове включват професионална анти-спам защита, която блокира 99.96% от нежеланата поща.

Лесна комуникация

Комуникирайте бързо и лесно с Вашите клиенти и контрагенти. Вашата услуга включва редица инструменти за бърз достъп до email сървъра. Използвайте любимия си email клиент, за да получавате и изпращате електронни email съобщения. Той може да бъде на компютър, телефон или таблет, а когато нямате достъп до локален email клиент можете да използвате една от трите уеб мейл системи, които са включени в услугата. Това са Horde, Roundcube и Squirrelmail.

Непрекъсната поддръжка

Високо квалифицирани системни администратори са на Ваше разположение 24/7, в случай че имате въпроси относно email пощата си. Можете да се свържете с нас по телефон, email или чат по всяко време на денонощието. Ако email пощата е от критично значение за Вашия бизнес и изисквате отговор до 5 минути, можете да поръчате VIP поддръжка с Вашия email хостинг план.

Уеб мейл

Ако сте в движение и нямате email клиент под ръка, чрез който да достъпите Вашата email поща, можете да използвате един от трите уеб мейл клиента, които предоставяме. Те са достъпни след оторизация с Вашето потребителско име и парола за съответната пощенска кутия. За да достъпите уеб мейла е нужен единствено интернет браузър с достъп до интернет.

Достъп от всяка точка

Услугата email поща е достъпна от всяка точка на света и от всяко устройство с интернет. Можете да конфигурирате Вашата електронна поща на любимия си email клиент под Windows, Linux, MacOS, Android, Blackberry, Nokia и други. Освен това можете да използвате един от трите уеб мейл клиента, за да достъпите пощата си.

Сигурна комуникация

Връзката до email сървърите е криптирана. По този начин електронните съобщения, които изпращате не могат да бъдат декодирани и прочетени от трети лица. За целта използваме SSL сертификати с високи нива на криптиране на данните.

7 архивни копия

На отдалечен бекъп сървър правим 7 архива на Вашите email съобщения, в случай, че желаете да възстановите някое от тях, което е било неволно изтрито. Имате непрекъснат достъп до архивите от Вашия контролен панел за управление на email пощата.

Анти-спам защита

Нежеланата поща не е на дневен ред, ако използвате нашата услуга email поща. 99.96% от нежеланите email съобщения се блокират. Вие имате пълен контрол да следите какво точно е било блокирано през контролния панел за управление.

Лесен контролен панел

От контролния панел можете да добавяте и триете пощенски кутии, да определяте колко пространство може да използва всяка поща, да правите допълнителни настройки на анти-спам защитата и много други.

Какво е Email хостинг ?

Комуникацията в днешно време се осъществява главно чрез използването на електронна поща. Пропускането на едно email съобщение може да доведе до пропуснати ползи. Предлагаме на вашето внимание услугата email поща за бизнес комуникация, която дава възможност за лесна, бърза и безпроблемна комуникация по email. Връзката към нашите сървъри е криптирана и никой не може да се добере до Вашата комуникация с фирми и клиенти. Нашата услуга email поща автоматично блокира хакерски атаки към Вашите пощенски кутии. При въпрос относно услугата можете да се свържете с техническа поддръжка по всяко време в денонощието. Ще получите отговор веднага с решение на Вашето запитване. Ако имате фирма и използвате безплатна електронна поща, сега е момента да преминете към професионална email поща на достъпна цена от NS1.bg. Ако не сте сигурен кой план да изберете, моля да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем с избора.

За непрекъснатата работа на услугата email поща използваме мощни двупроцесорни сървъри. Вашите електронни съобщения се пазят в нашата система за облачен хостинг. Бързината на услугата се гарантира от SSD дискове с висока производителност. Получавате достъп до POP3/IMAP и SMTP сървър. Имате възможност за използване на отделен IP адрес, от който да се изпращат само Вашите email съобщения.

Не отлагайте повече и преминете към професионална услуга за email комуникация.

Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте специалист кой план е за Вас.