Условия за ползване

Попълвайки формата за поръчка или ползвайки услугите на НС 1 ООД потребителят се съгласява да спазва условията на услугата, условията за ползване и политиката за поверителност. Ако не е посочено на друго място (условията за ползване, условията на услугата, политиката за поверителност), използването на “нас”, “ние”, “нашата” ще се отнася за НС 1 ООД. Използването на “Вас”, “Вие”, “Вашата” ще се отнася за потребителя на НС 1 ООД.

1. Въведение и общи условия

1.1 Този сайт Ви дава възможност да научите за НС 1 ООД и предлаганите от нас услуги, а както и възможност за достъп до нашата мрежа. Използвайки този сайт или друг такъв - притежаван, управляван или доставян от НС 1 ООД, Вие се задължавате да спазвата правилата и условията описани тук;

1.2 Неспазване на правилата описани тук ще доведе до взимане на определени мерки за ограничаване на достъпа Ви до нашата мрежа. НС 1 ООД си запазва правото да променя тези условия, както намери за добре. Моля следете редовно за промени в условията за ползване на нашите услуги;

1.3 За да може да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на потребителите, НС 1 ООД създава условията за ползване на услугата, за да защитава както себе си така и своите потребители от злоупотреби;

1.4 Всякакви отклонения от тези условия ще доведе до временно прекратяване или постоянно спиране на услугата;

1.5 Ако имате въпроси относно условията за ползване трябва да се обръщате към office@ns1.bg

2. Партньорска програма

При регистрация в партньорската програма, всеки клиент се съгласява с условията изброени в тази точка.

2.1. Всички клиенти на НС 1 ООД с активни или изтекли услуги могат да използват партньорската програма.

2.2. НС 1 ООД запазва правото си да променя сроковете за одобрение, комисионните и лимита за теглене на средства по всяко време.

2.3. Комисионни се начисляват в размер на 10% от постъпилото плащане за препоръчаната услуга, като комисионни се начисляват при закупуване на следните услуги:

 • Споделен хостинг
 • Реселър хостинг
 • Виртуални сървъри
 • Наети сървъри
 • Cloud хостинг и Cloud сървъри

2.4. Срока за одобрение на комисионна постъпила от препоръчана продажба е 45 дни от датата на плащане. След изтичането на този срок комисионната ще бъде налична в акаунта на клиента и може да се използва по един от начините посочени в следващата точка.

2.5. Комисионните могат да се използват като дебит към Вашият клиентски акаунт с цел регистрация/активация на нова услуга или подновяване на текуща такава. За да пожелаете добавяне на Вашата комисионна като дебит, моля обърнете се към отдел продажби.

3. Основни забрани

Този сайт не може да бъде използван за никаква цел, която е незаконна или може да причини вреди както на него така и на нашите машини, мрежа или услуги.

4. Съответствие със закона

Потребителят не може да използва услугите на НС 1 ООД, за да извършва изброените отдолу действия:

4.1 Да нарушава законите или да помага на трети лица затова чрез използване на нашите услуги;

4.2 Да заплашва или да насърчава извършването на насилие или разрушение;

4.3 Обижда трети лица;

4.4 Да съхранява вируси, нелицензиран софтуер или каквото и да било, което би могло да наруши работата на други компютри;

4.5 Да нарушава условията и правилата на някой друг интернет доставчик;

4.6 Да има негативен ефект върху мрежата или сървърите на НС 1 ООД довеждайки до блокиране на нашата мрежа от други интернет доставчици и мрежи, и други.

5. Системна и мрежова сигурност

Оскверняването на системната или мрежова сигурност е абсолютно забранено и ще доведе до незабавно прекратяване на услугата и/или уведомяването на властите. Примери:

5.1 Съхраняването на вируси, троянски коне или скриптове, които могат да нарушат стабилността на нашите системи и мрежа;

5.2 Изпълняването на каквото и да е действие в нашата мрежа, което може да доведе до нарушаване на нейната работа и сигурност;

5.3 Опити за кражба на чужди привилегии;

5.4 Подправяне на адреси и други.

6. СПАМ

Потребителят се съгласява да не използва нашите услуги за изпращане на нежелана поща – СПАМ. Нарушаването на това условие ще доведе до първоначално временно прекратяване на услугата до изясняване на случая. Повторно действие ще доведе до изтриване на Вашия акаунт безвъзвратно.

7. Нямате право да хоствате или да имате линкове към сайтове със следното съдържание:

7.1 IRC ботове, сървъри и свързан с това софтуер;

7.2 Порнография;

7.3 Нелицензиран софтуер и файлове;

7.4 Експлойти;

7.5 Всякакви действия свързани с копаене на криптовалути;

7.6 Материали с оскърбително съдържание;

7.7 Сайтове със СПАМ / proxy насоченост;

7.8 Скриптове или софтуер, които заплашват сигурността на нашите системи и мрежа;

7.9 Всякакъв вид торенти и сайтове за игри.

7.10 Уеб сайтове за сваляне на софтуер и всякакъв вид сайтове насочени към сваляне на определен вид файлове - музика, филми и други. Такива сайтове ще бъдат спирани веднага.

7.11 Не можете да използвате предоставеното от нас пространство за бекъп или за съхранение на файлове, които не са директно свързани със сайта Ви и неговата работа. Съдържание, което не отговаря на изискванията може да бъде изтрито без предупреждение.

8. Системни ресурси

8.1 Споделен хостинг

Клиентите на споделени хостинг планове не могат да изпращат повече от 600 е-мейла на час или да надвишават следните CPU, RAM и inodes ресурси. 1 inode отговаря на 1 файл или директория.

 • Стандарт хостинг план – 5% CPU/RAM и 300 000 inodes
 • Бизнес хостинг план – 7% CPU/RAM и 450 000 inodes
 • Плюс хостинг план – 9% CPU/RAM и 1 000 000 inodes

8.2 Email хостинг (Email поща) пакети

Клиентите на Email хостинг плановете имат следните допълнителни ограничения:

- Ограничение в броя изходящи съобщения:

 • Малък Бизнес – 500 е-мейл съобщения на час (за всеки домейн).
 • Голям Бизнес – 500 е-мейл съобщения на час (за всеки домейн).
 • Корпоративен – 1000 е-мейл съобщения на час (за всеки домейн).

- Ограничение в броя файлове и директории (иноди/inodes, 1 inode отговаря на 1 файл или директория) както следва:

 • Малък Бизнес – 250 000 inodes.
 • Голям Бизнес – 350 000 inodes.
 • Корпоративен – 500 000 inodes.

9. Прекратяване на услугата

В дисковото пространство предоставено към услугата е включено пространството, което заема инсталацията на операционната система и контролния панел, ако сте поръчали такъв. То може да варира в зависимост от избраната OS и контролен панел.