Споделен хостинг

Стандарт

Неограничено Пространство Неограничен Трафик За ~150 000+ посещения/м.
7.46лв./м.

Бизнес

Неограничено Пространство Неограничен Трафик За ~210 000+ посещения/м.
9.96лв./м.

Плюс

Неограничено Пространство Неограничен Трафик За ~270 000+ посещения/м.
14.96лв./м.
Всички цени са без ДДС

Бърз хостинг сървър

Дори да изберете най-евтиния хостинг план, уеб сайтът Ви ще се зарежда мигновено. Всички хостинг сървъри разполагат с минимум 16GB RAM, процесори с 4 ядра и 4 диска в RAID 10.

SpamExperts защита

Получавате безплатно професионална защитна стена от нежелани съобщения, с която елиминирате получаването на спам до 99.98%. Гарантирано.

Безплатен бекъп

Пазим 7 архивни копия на вашите данни по всяко време. Дори при евтин хостинг план вашата информация се пази на отдалечен сървър.

Безплатен бекъп мейл сървър

Заедно с вашия cPanel уеб хостинг план получавате безплатен бекъп мейл сървър, за да няма шанс да изгубите ценна комуникация. Предлагаме Ви евтин хостинг с максимална сигурност.

Безплатен CDN

Възползвайте се от безплатен Cloudflare CDN, с който сайтовете Ви се зареждат по-бързо от всяка точка на света. Той е включен към всеки хостинг план.

24/7 чат поддръжка

Единствено при нас можете да се свържете на минутата и да получите незабавна помощ чрез чата на сайта ни, които е включен безплатно и за най-евтиния хостинг план.

SEO инструменти

С интегрираните в cPanel Google SEO инструменти ще оптимизирате сайта си лесно и потребителите ще го откриват по-бързо.

Softaculous – автоматичен инсталатор

WordPress, Joomla, форуми, галерии, всякакви други скриптове, които са Ви необходими, се инсталират автоматично през cPanel за секунди.

PHP версии

PHP 5.4, 5.5, 5.6, 7, 7.1 и 7.2 – можете да избирате една от тези версии за вашия сайт през контролния панел cPanel независимо кой уеб хостинг план използвате.

Незабавно активиране

Услугата се активира незабавно дори и при избирането на евтин хостинг план.

Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте специалист кой план е за Вас.